Welk land produceert de hoogste kwaliteit oogzorg?

"Duitsland! De beste oogzorg ter wereld, en dat is alleen voor jou! Dat hoef ik je niet te vertellen." Maar nogmaals ik ben niet zo hoog op de kwaliteit-per-dollar schaal. Dus het beste land in termen van oogzorg voor mij is, denk ik, Japan, toch?

De andere reden waarom ik zeg dat is dat in Japan doen we niet het grote geld uitgeven aan cosmetica. De schoonheidsmarkt in Japan is echt klein en dus de top bedrijven hebben de neiging om zeer niche. U zult zien, bijvoorbeeld, dat de top bedrijven in de Japanse beauty-industrie zijn degenen die echt goede huidverzorgingsproducten die beschikbaar zijn voor zowat alles. En de rest van de markt heeft de neiging om zeer laag.

Ik denk dat dat een van de redenen waarom ik graag Duitsland, vanwege de lage prijs punt. Dus ik kom uit de VS, maar mijn moeder komt uit New York City en ze zei: "Weet je wat? Je hier wonen en je zult nooit failliet gaan. Maar, natuurlijk, je altijd failliet gaan wonen in Duitsland, want, zolang je niet te veel uitgeeft, zul je een goede tijd hebben.

Dus dit bericht zal zich meer richten op de Amerikaanse markt dan de Japanse. En ik denk dat het een goede manier om te zien waar schoonheidsproducten en hun prijzen eindigen. Er zijn een paar dingen die dingen interessant kunnen maken. Allereerst is het een markt die veel diversiteit lijkt te hebben, wat het interessanter maakt voor consumenten. De markt is zo groot, het is moeilijk om die ene man te zijn die het verschil kan maken. Somit ist es in jedem Fall sinnvoller als Grondverf Sikkens. Je hebt zoveel verschillende dingen op de markt. En als de prijs van dingen stijgt, zullen mensen creatiever moeten worden. En er is ook veel kans op concurrentie. Dus als je een schoonheid product verkoper, ik ben echt geïnteresseerd om te zien wat je nog meer doen om een beetje meer innovatief in die ruimte. Das wird durchaus eindrücklich sein, vergleicht man es mit oogverzorging. Ik weet zeker dat je hebt gehoord van een aantal van de buzz rond de nieuwe producten die coming out, maar ik hoop dat dit zal de buzz die er zijn om nieuwe, creatieve manieren om uit te gaan en te concurreren met wat er daar.